Спосіб навчання стохастичної нейронної мережі - Кутковецький, Валентин Якович; Турти, Марина Валентинівна (My University, 2016)
Корисна модель належить до нейрокібернетики і може бути використана у нейрокомп'ютерах та штучних стохастичних нейронних мережах для класифікації заданого на вході випадкового вхідного вектора невідомого класу X = (х1, х2,…, хj, …, хn), де j=1, 2,…, n - порядковий номер змінної xj.
Пат. 109297 Україна. Спосіб навчання стохастичної нейронної мережі / В. Я. Кутковецький, М. В. Турти (Україна). – Заявл. 01.02.2016 ; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16.