Особливості адаптації студентів-першокурсників до умов навчання у вищому навчальному закладі - Клисяк, М. Д.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
У статті здійснено аналіз особливостей адаптації студентів-першокурсників до умов навчання у вищому навчальному закладі. Розглянуто поняття «адаптація студентів першого курсу», визначення форми адаптації першокурсників та обґрунтування соціально-педагогічних умов, які забезпечують ефективну адаптацію студентів першого курсу.
Клисяк, М. Д. Особливості адаптації студентів-першокурсників до умов навчання у вищому навчальному закладі / М. Д. Клисяк, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 37–42.
Keywords: адаптація; адаптаційний процес; студент-першокурсник; вищий навчальний заклад