Методичні вказівки щодо підготовки звіту з дослідницької практики - Приходько Сергій Борисович; Макарова Лідія Миколаївна; Пухалевич Андрій Володимирович (My University, 2026)
Вміщено порядок викладення звіту з дослідницької практики, його структурні елементи та правила оформлення. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» галузі знань 12 «Інформаційні технології» для другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Приходько, С. Б. Методичні вказівки щодо підготовки звіту з дослідницької практики / С. Б. Приходько, Л. М. Макарова, А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК,2026. – 33 с.
Keywords: звіт з дослідницької практики