Становлення системи студентського самоврядування у 1980-ті роки - Трибулькевич, К. Г.; Trybulkevych, K. H. (My University, 2017)
Проаналізовано розвиток студентського самоврядування упродовж 1980-х років. Виявлено й класифіковано основні суперечності розвитку студентського самоврядування. Розкрито його структуру, принципи, методи та форми у вищих навчальних закладах (ВНЗ) України в контексті розвитку вітчизняної освіти
Development of student self-government system in 1980s
Трибулькевич, К. Г. Становлення системи студентського самоврядування у 1980-ті роки / К. Г. Трибулькевич // Наукові записки ТНПДУ. Сер. Педагогіка. – Тернопіль, 2017. – № 2. – С. 175–181.
Keywords: студентське самоврядування; вищий навчальний заклад; суспільно-корисна діяльність; студентські гуртки; комсомольська організація; профспілкова організація; student government; higher education institution; socially useful activities; student clubs; Komsomol organization; trade union organization