Система управління резонансним перетворювачем постійної напруги - Павлов, Геннадій Вікторович; Обрубов, Андрій Валерійович; Покровський, Михайло Володимирович; Нікітіна, Олена Володимирівна (My University, 2011)
Корисна модель належить до перетворювальної техніки в галузі електрообладнання, зокрема до систем управління резонансними перетворювачами постійної напруги, та може бути застосована для регулювання вихідних параметрів резонансних перетворювачів у різноманітних перетворювальних системах.
Пат. 61026 Україна. Система управління резонансним перетворювачем постійної напруги / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов, М. В. Покровський, О. В. Нікітіна, Т. В. Щербинін (Україна). – Заявл. 15.11.2010 ; опубл. 11.07.2011, Бюл. № 13.