Підготовка фахівців в сфері морського права як передумова реалізації морської політики України - Дубинський, О. Ю.; Ломжець, Ю. В.; Dubinski, O.; Lomzhets, Y. (My University, 2013)
Обґрунтовується необхідність підготовки висококваліфікованих фахівців в сфері морського права як однієї з передумов реалізації морської політики держави. Аналізуються основні напрямки підготовки майбутніх юристів в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова
The Training of the Specialicts in the Field of Maritime Law as a Precondition for Realization of the Marine Polycy of Ukraine
Дубинський, О. Ю. Підготовка фахівців в сфері морського права як передумова реалізації морської політики України / О. Ю. Дубинський, Ю. В. Ломжець // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 53–55.
Keywords: морська політика; морська доктрина; морське право; торговельне мореплавство; marine policy; maritime doctrine; maritime law (law of the sea); merchant shipping