Лабораторний практикум з комп'ютерної графіки - Бєляков, Сергій Юрійович; Ткач, Михайло Романович; Шулежко, Сергій Васильович (My University, 2006)
У лабораторному практикумі наведено зміст, порядок викладу та оформлення роботи з комп'ютерної графіки з використанням системи AutoCAD. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання, які вивчають комп'ютерну графіку.
Бєляков, С. Ю. Лабораторний практикум з комп'ютерної графіки / С. Ю. Бєляков, М. Р. Ткач, С. В. Шулежко. - Миколаїв : НУК, 2006. - 28 с. + ел. копія
Keywords: комп'ютерна графіка; система AutoCAD; креслення; інженерна графіка