Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового відділу ТОВ «Нова Пошта» - Мар’янко Я. М.; Maryanko Y. M. (My University, 2024)
Мар’янко Я. М. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового відділу ТОВ «Нова Пошта» – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. У кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Виконано аналіз ринку поштових послуг та обрано організаційно-правову форму підприємства, що створюється. У практичній частині розроблено бізнес-план створення підприємства «Нова Пошта», який довів високу ефективність проєкту.
Development and justification of the business plan for the creation of a new department of Nova Poshta LLC
Мар`янко, Я. М. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового відділу ТОВ «Нова Пошта» = Development and justification of the business plan for the creation of a new department of Nova Poshta LLC : бакалаврська робота ; спец. 076 ''Підприємництво, торгівля та біржова діяльність'' / Я. М. Мар`янко ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 97 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; послуги зв’язку; 076 ''Підприємництво; торгівля та біржова діяльність''; enterprise; planning; business plan; economic efficiency; communication services