Цифровий маркетинг в електронній комерції: теоретичні засади та прикладні рішення для українського бізнесу - Корнієнко Оксана (My University, 2025)
Активна цифровізація економіки та стрімке поширення електронної комерції кардинально змінюють традиційні підходи до ведення бізнесу в Україні. Особливо актуальною вона є під час війни, коли бізнеси шукають нові канали збуту та взаємодії з клієнтами. Водночас розвиток цифрового маркетингу стає одним із ключових чинників підвищення конкурентоспроможності компаній, оптимізації взаємодії з клієнтами та формування стійких позицій на внутрішньому й зовнішньому ринках.
Корнієнко, О. П. Цифровий маркетинг в електронній комерції: теоретичні засади та прикладні рішення для українського бізнесу [Електронний ресурс] / О. П. Корнієнко // Матеріали XVII міжнар. наук.-практ. конф. "Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в XXI столітті". – Кам'янець-Подільський : КПНУ, 2025. – С. 54–57.
Keywords: цифровий маркетинг; електронна комерція; бізнес; вітчизняна економіка; e-trade; лендінг