Проблема використання інноваційних технологій викладання легкої атлетики в інститутах фізичної культури та спорту - Лелека Віталій Миколайович (ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди", 2012)
Стаття присвячена питанням використання інноваційних методів навчання та викладання легкої атлетики в інститутах фізичної культури та спорту. Досліджується стан використання інноватики та проблема використання методів навчання під час викладання. Розглядається зміст та основні напрямки використання інноваційних методів під час викладання дисципліни "Легка атлетика"
Проблема використання інноваційних технологій викладання легкої атлетики в інститутах фізичної культури та спорту / В.М.Лелека // Гуманітарний вісник ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди". - 2012. - Випуск № 20. - С. 110-113.
Keywords: Легка атлетика; інноваційні технології; форми та методи навчання