Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері розведення аквакультур - Шахрай О. Л.; Shahray O. (My University, 2024)
Шахрай О.Л. "Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері розведення аквакультур" – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр". – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади розвитку та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Проведено оцінку ринку марикультури та обґрунтована бізнес-ідея створення нового підприємства з розведення раків. Розроблені основні структурні елементи бізнес-плану, які включають маркетинговий план, виробнийчий та організаційний план, а також проведені всі необхідні фінансові розрахунки для реалізації даного проєкту.
Development and substantiation of a business plan for the creation of a new enterprise in the field of aquaculture breeding
Шахрай, О. Л. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері розведення аквакультур = Development and substantiation of a business plan for the creation of a new enterprise in the field of aquaculture breeding : бакалаврська робота ; спец. 051 "Економіка" / О. Л. Шахрай ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 75 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 051 "Економіка"; enterprise; planning; business plan; economic efficiency