Освіта і праця: аспекти взаємозв’язку - Дрожанова, О. М.; Droganova, O. M. (My University, 2009)
Розглянуто основні протирія мі серою освіти та трудовим процесом за суасних соціально-економіних умов. одано аналіз методологіних підходів до вивення взаємозвязку освіти і праці
Дрожанова, О. М. Освіта і праця: аспекти взаємозв’язку / О. М. Дрожанова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 316–322.
Keywords: сфера освіти; трудовий процес; інормаційний ресурс; sphere of education; labour process