Облік наявності і надходження виробничих запасів, аналіз ефективності їх використання - Колесніков, Олександр (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням бухгалтерського обліку та економічного аналізу запасів підприємства і ефективності їх використання. Дослідження обліково-аналітичного процесу запасів на хлібо-булочному підприємстві було розкрито його основні особливості, надано пропозиції щодо удосконалення, а також проаналізовано ефективність використання запасів.
Колесніков, О. Облік наявності і надходження виробничих запасів, аналіз ефективності їх використання : бакалаврська робота ; 071 "Облік і оподаткування " / О. Колесніков ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПФ НУК, 2022. – 60 с.
Keywords: запаси; виробничі запаси; ефективність використання запасів; 071 "Облік і оподаткування"