Вплив хронічного стресу на когнітивну продуктивність студентів - Павленко К. М.; Pavlenko K. M. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню того, як тривале емоційне навантаження впливає на ключові когнітивні процеси молоді. Розглядаються рівень хронічного стресу, здатність до концентрації уваги, обсяг оперативної пам’яті та швидкість мислення як основні детермінанти академічної успішності. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
The Impact of Chronic Stress on Students’ Cognitive Performance
Павленко, К. М. Вплив хронічного стресу на когнітивну продуктивність студентів = The Impact of Chronic Stress on Students’ Cognitive Performance : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / К. М. Павленко ; наук. кер. І. В. Ларченко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 35 с.
Keywords: хронічний стрес; когнітивна продуктивність; увага; оперативна пам’ять; швидкість мислення; 053 ''Психологія''; chronic stress; cognitive performance; attention; working memory; processing speed