Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни " Економічний аналіз" для студентів спеціальності "Облік і аудит" післядипломної та заочної форми навчання - Сипко, Тетяна Данилівна; Заботін, Олег Михайлович; Гросицька, Олена Євгенівна (My University, 2012)
Методичні вказівки містять вимоги та завдання до виконання, оформлення контрольних робіт та їх захисту.
Сипко, Т. Д. Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни " Економічний аналіз" для студентів спеціальності "Облік і аудит" післядипломної та заочної форми навчання / Т. Д. Сипко, О. М. Заботін, О. Є. Гросицька. - Миколаїв : НУК, 2009. - 32 с. + ел. копія.
Keywords: економічний аналіз; облік і аудит; виконання контрольної роботи; методичні вказівки; економіка підприємства