Охолодження повітря на вході газотурбінних установок термотрансформаторами в кліматичних умовах Лівії = Cooling of the air at the inlet of gas turbine unites by thermotransformers in climate conditions of Libya - Ел Гербі, Р. К.; El Gerbi, R. K. (My University, 2015)
Дисертація присвячена підвищенню паливної ефективності газотурбінних установок (ГТУ) простого циклу шляхом використання теплоти випускних газів термотрансформаторами для охолодження повітря на вході = The dissertation is devoted to increasing the fuel efficiency of gas turbine unites (GTU) of a simple cycle by using the heat of exhaust gases in the thermotransformers to cool the intake air.
Ел, Гербі Рамі Камел. Охолодження повітря на вході газотурбінних установок термотрансформаторами в кліматичних умовах Лівії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.03 / Г. Р. Ел ; НУК ім. адмірала Макарова ; наук. кер. М. І. Радченко. – Миколаїв, 2014. – 24 с.
Keywords: газотурбінна установка; витрата палива; охолодження повітря; випускний газ; утилізація теплоти; кліматичні умови; gas turbine unit; fuel consumption; cooling of air; exhaust gas; waste heat recovery; climatic conditions