Управління оперативною діяльністю торгової компанії - Султанський Нікіта Євгенович; Sultanskyi N. (My University, 2026)
Кваліфікаційна робота на здобуття першого освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент», Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв – 2026. Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню теоретичних і практичних засад управління оперативною діяльністю торгової компанії та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління оперативними процесами ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН». У роботі визначено сутність і значення управління оперативною діяльністю торгового підприємства, досліджено його роль у забезпеченні ефективного функціонування та формуванні конкурентних переваг компанії. Наведено організаційно-управлінську характеристику ТОВ «ТЕХНОТОРГ- ДОН», проаналізовано основні показники його фінансово-господарської діяльності, особливості організації логістичних процесів, управління товарними запасами, складської інфраструктури та кадрового забезпечення. У ході дослідження здійснено аналіз оперативної діяльності підприємства, визначено основні проблеми та напрями її вдосконалення. За результатами дослідження запропоновано заходи щодо цифровізації бізнес-процесів, впровадження ERP- та CRM-систем та оптимізації логістичних процесів..
Management of operational activities of the enterprise
Keywords: управління; оперативна діяльність; торгова компанія; логістика; товарні запаси; 073 "Менеджмент"; management; operational activity; trading company; logistics; inventory