Розрахунок суднового двигуна типу 8ЧН 25/34 (Wartsila 8L25) - Кожин Роман Юрійович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку головного суднового дизельного двигуна 8ЧН 25/34 (Wartsila 8L25), потужністю 3000 кВт та 1000 хв-1. В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також системи змащення. Запропоновані заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 47 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 8 джерел. Графічна частина представлена на 3 кресленнях формату А1.
Кожин, Р. Ю. Розрахунок суднового двигуна типу 8ЧН 25/34 (Wartsila 8L25) : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / Р. Ю. Кожин ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2025. – 46 с.
Keywords: двигун; шатун; масло; паливо; 142 "Енергетичне машинобудування"; engine; connecting rod; oil; fuel