Електропривод камери відеоспостереження - Михальчук Руслан Валентинович (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – фізичні явища, які відбуваються в цифровому та імпульсному електроприводі з імпульсним регулятором та вплив цифрового та імпульсного регулятора на степінь стійкості системи керування електроприводом. Мета роботи – на основі існуючих теоретичних досліджень провести аналіз та синтез електропривода суднової камери відеоспостереження з імпульсним регулятором. Перший розділ присвячений загальному огляду систем телевізійного спостереження і згідно цього зроблена постановка задачі дослідження. У другому розділі здійснено розрахунок та вибір елементів електропривода. У третьому розділі наведено синтез системи керування з цифровим регулятором. Четвертий розділ присвячено машинним розрахункам системи керування. У п’ятому та шостому розділах розглянути питання з охорони праці та довкілля. Додатки містять слайди мультимедійної презентації.
Михальчук, Р. В. Електропривод камери відеоспостереження : магістерська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / Р. В. Михальчук ; наук. кер. А. В. Надточій. – Миколаїв : НУК, 2024. – 117 с.
Keywords: камера телевізійного спостереження; електропривод; регулятор; цифрова система керування; імпульсний регулятор; стійкість; перехідна характеристика; показники якості керування; 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка''; television surveillance camera; electric drive; regulator; digital control system; pulse regulator; stability; transient response; control quality indicators