Процес соціалізації як ключового поняття становлення особистості в підлітковому віці - Чікал, М. А.; Матвієнко, Л. В. (My University, 2019)
У статті розглядаються чинники та проблеми становлення особистості підлітків. Здійснено аналіз проблем соціалізації та принципів їх врегулювання. Визначено шляхи виховання дітей для гармонійного влиття в соціум підлітка в майбутньому.
Чікал, М. А. Процес соціалізації як ключового поняття становлення особистості в підлітковому віці / М. А. Чікал, Л. В. Матвієнко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 205–208.
Keywords: особистість; соціалізація; індивідуальність.