Системний аналіз формування триботехнологічних показників наукоємного виробу - Боду С. Ж.; Гладкий Р. В. (Видавець Торубара В. В., 2022)
Представлено проблему створення системи відпрацьовування наукомістких виробів на триботехнологічність як вирішення сукупності взаємозалежних оптимізаційних задач, що виникають на всіх етапах життєвого циклу виробу. Викладено основні ознаки наукомістких виробів і технологічні аспекти, що підлягають оцінці при відпрацьовуванні таких виробів на триботехнологічність. Викладено загальну методологію, наведений якісний алгоритм відпрацьовування наукомісткого виробу на триботехнологічність.
Боду, С. Ж. Системний аналіз формування триботехнологічних показників наукоємного виробу / С. Ж. Боду, Р. В. Гладкий // Матеріали VІІ міжнар. наук.-техн. конф. "Сучасний стан та проблеми двигунобудування". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 164–166.
Keywords: триботехнологічність