Создание универсальной вычислительной программы для управления качеством образовательных услуг НУК на международной арене - Рыжков, А. С.; Ryzhkov, Oleksandr S. (My University, 2017)
Анотація. В управлінні проектами навчання іноземних студентів за спільними програмами з міжнародними партнерами пропонується застосовувати загальний розрахунок кількісної оцінки якості викладання. Для значного скорочення часу цього процесу створено універсальну обчислювальну програму, що дозволяє обробляти великі блоки даних з візуалізацією результатів у двомірній системі координат. Отримані результати дають можливість оперативно вносити корективи в навчальний процес з метою підвищення якості освітніх послуг міжнародному замовнику.
Рыжков, А. С. Создание универсальной вычислительной программы для управления качеством образовательных услуг НУК на международной арене = Creation of a Universal computing program to control the quality of educational services provided by NUOS in the international arena / А. С. Рыжков // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 3 (470). – С. 71–77.
Keywords: универсальная вычислительная программа; пакет прикладных программ; количественная оценка качества; принципиальные подходы к управлению проектами; международная образовательная программа; універсальна обчислювальна програма; пакет прикладних програм; кількісна оцінка якості; принципові підходи до управління проектами; міжнародна освітня програма; universal computing program; application program package; quantitative assessment of quality; fundamental approaches of project management; international educational program