Автоматика та електротехніка - (:unkn) unknown (My University, 2025)
У збірнику подані матеріали всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Автоматика та електротехніка». Розглянуті питання теорії, практики та розвитку електромеханічних систем і пристроїв суднового та загальнопромислового призначення, а також інформаційно-вимірювального обладнання. Збірник може бути корисним для наукових співробітників, викладачів, інженерів та студентів.
Автоматика та електротехніка : матеріали всеукр. наук.-техн. конф. студ., асп. та молодих вчених / відпов. за вип. О. О. Пальчиков. – Миколаїв : НУК, 2025. – 153 с.