Розробка програмного забезпечення для автоматизації процесів обробки даних системи електронного контролю транспортного складу маршрутного таксі міста Миколаєва - Семенчук, І. М. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці програмного забезпечення для автоматизації процесів обробки даних системи електронного контролю транспортного складу маршрутного таксі міста Миколаєва. Розробка ведеться для комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр» надалі КП «МІОЦ». Дане програмне забезпечення дозволить працівникам комунального підприємства зменшити об’єм виконуваної роботи, пришвидшити процес обробки даних, зменшити ймовірність виникнення помилок, спростити ведення звітності. Дана кваліфікаційна робота передбачає розв’язання практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробку зазначеного вище програмного забезпечення. У кваліфікаційній роботі міститься аналіз та опис предметної галузі за темою кваліфікаційної роботи, постановка задачі, проект програмного забезпечення, а також результати розробки програмного забезпечення та розділ з охорони праці. Кваліфікаційна робота викладена на 93 сторінках друкованого тексту та містить 29 рисунків, 20 таблиць, 5 додаток та список використаних джерел з 21 найменувань.
Семенчук, І. М. Розробка програмного забезпечення для автоматизації процесів обробки даних системи електронного контролю транспортного складу маршрутного таксі міста Миколаєва : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / І. М. Семенчук ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 93 с.
Keywords: програмне забезпечення; система електронного контролю транспортного складу; GPS трекер; Google API; ПК «МІОЦ»; проект програмного забезпечення; 121 "Інженерія програмного забезпечення"