Вибір критерію оптимизації для пасажирського судна з аутригерами - Морозов, К. О.; Морозов О. О.; Morozov, Kostyantyn О.; Morozov Oleksii O. (My University, 2023)
Наведено вибір критерію оптимізації для пасажирського судна з аутригерами на початкових стадіях його проєктування, як цільова функція задачі оптимізації головних елементів судна розглядається критерій чистої плинної вартості. Для пасажирського судна з аутригерами цей критерій пов’язаний як з економічною ефективністю майбутнього судна (прибуток), так і з витратами на будівництво й експлуатацію судна (будівельна вартість судна, експлуатаційні витрати).
Selection of optimization criteria for passenger ships with outriggers
Морозов, К. О. Вибір критерію оптимизації для пасажирського судна з аутригерами = Selection of optimization criteria for passenger ships with outriggers / К. О. Морозов, О. О. Морозов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 49–51.