Шляхи підвищення якості судово-бухгалтерської експертизи фінансових результатів - Токарєва Анна Сергіївна; Гавриленко Наталія Вікторівна (My University, 2024)
У сучасних умовах в діяльності суб'єктів господарювання можна виділити безліч господарських ситуацій, які характеризують різні сторони звичайних та інших видів діяльності. Однак, найбільш вагомим господарським процесом є формування фінансових результатів в якості конкретного предмета дослідження бухгалтерської експертизи. Показники, що формують кінцеві фінансові результати, спрямовані на визначення чистого прибутку (збитку) звітного періоду, правила формування якої забезпечують взаємозв'язок між складовими звіту про фінансові результати. Сукупність розрахунків податкових наслідків надає інформацію для уточнення оцінки фінансових результатів. Тим самим розглянута інформаційна база обліку фінансових результатів має всі передумови для формування повної, достовірної та нейтральної інформації про показники, що підлягають бухгалтерській експертизі.
Токарєва, Г. С. Шляхи підвищення якості судово-бухгалтерської експертизи фінансових результатів / Г. С. Токарєва, Н. В. Гавриленко // Матеріали VIІ міжнар. студ. наук. конф. "Цифровізація науки та сучасні тренди її розвитку". – Вінниця : ТОВ "УКРЛОГОСГруп", 2024. – С. 40–42.
Keywords: фінансові результати; судово-бухгалтерська експертиза; договір; закон; право; господарське право; контроль