Програмна реалізація систем цифрової обробки сигналів для аналізу та обробки аудіопотоку - Пелипас Віктор Валентинович; Pelypas Viktor (НУК, 2024)
В магістерській кваліфікаційній роботі, яка складається з 81 сторінки, розглянуто особливості цифрової обробки сигналів звукового діапазону частот. У системах обробки аудіопотоку розроблені програмні засоби, що зазвичай виконуються цифровими процесорами обробки сигналів, вирішують завдання аналізу, розпізнавання та синтезу мовлення, стиснення мовлення у системах телекомунікації. При обробці цифрових звукових сигналів використовувалися алгоритми цифрової фільтрації та спектрального аналізу, алгоритми кореляційного аналізу, зворотного згортки, спеціальні алгоритми лінійного передбачення.
Software implementation of digital signal processing systems for analysis and processing of audio stream
Пелипас, В. В. Програмна реалізація систем цифрової обробки сигналів для аналізу та обробки аудіопотоку = Software implementation of digital signal processing systems for analysis and processing of audio stream : магістерська робота ; спец. 171 “Електроніка“ / В. В. Пелипас ; наук. кер. О. О. Ушкаренко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 83 с.
Keywords: аудіопотік; цифровий фільтр; динамічна корекція; спектральний аналіз; частотна характеристика; 171 “Електроніка“; audio stream; digital filter; dynamic correction; spectral analysis; frequency response