Розробка середовища для тестування мережевої інфраструктури - Трешнюк Олег Ігорович; Treshniuk Oleh (НУК, 2024)
У роботі виконано розробку середовища для тестування мережевої інфраструктури, у тому числі локальної мережі між підрозділами ГУ ДСНС у Миколаївській області. Розглянуто отримання інформації з датчиків за допомогою протоколу LoRaWAN та технологія Wi-Fi з використанням CAPsMAN. Основними перевагами запропонованого середовища для тестування мережевої інфраструктури є масшабування, зручність керування, вартість та можливість зміни програмного коду під різні задачі.
Development of an environment for testing network infrastructure
Трешнюк, О. І. Розробка середовища для тестування мережевої інфраструктури = Development of an environment for testing network infrastructure : магістерська робота ; спец. 171 “Електроніка“ / О. І. Трешнюк ; наук. кер. О. С. Дьяконов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 87 с.
Keywords: LoRaWAN; Wi-Fi; гіпервізор; RouterOS; 171 “Електроніка“; hypervisor