Авраменко КатеринаТубальцева НаталяAvramenko Kateryna2025-04-302025-04-302023https://eir.nuos.edu.ua/handle/123456789/10241Авраменко, К. Тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні = Trends and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine / К. Авраменко, Н. Тубальцева // Матеріали наук. екон. читань "Актуальні вектори відновлювальної трансформації економіки України", присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі. – Миколаїв : НУК, 2023. – Т. 1. – С. 97–99.Розглянуто питання актуальності гастрономічного туризму в Україні. Показано розповсюдження гастрономічних ресурсів по областям нашої країни. Приведено перелік вже існуючих традиційних заходів гастрономічного характеру. Запропоновано подальші напрями в розробці асортименту туристичного продукту.ukгастрономічний туризмтенденції розвиткуgastronomic tourismdevelopment trendsТенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в УкраїніTrends and prospects for the development of gastronomic tourism in UkraineTheses