Тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні - Авраменко Катерина; Тубальцева Наталя; Avramenko Kateryna (My University, 2023)
Розглянуто питання актуальності гастрономічного туризму в Україні. Показано розповсюдження гастрономічних ресурсів по областям нашої країни. Приведено перелік вже існуючих традиційних заходів гастрономічного характеру. Запропоновано подальші напрями в розробці асортименту туристичного продукту.
Trends and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine
Авраменко, К. Тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні = Trends and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine / К. Авраменко, Н. Тубальцева // Матеріали наук. екон. читань "Актуальні вектори відновлювальної трансформації економіки України", присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі. – Миколаїв : НУК, 2023. – Т. 1. – С. 97–99.
Keywords: гастрономічний туризм; тенденції розвитку; gastronomic tourism; development trends