Особливості педагогічного процесу у вищому навчальному закладі - Бабійчук, Д. О.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
У статті здійснено аналіз основних якостей Європейської кредитно-трансферної системи, визначено особливості педагогічного процесу у вищому навчальному закладі.
Бабійчук, Д. О. Особливості педагогічного процесу у вищому навчальному закладі / Д. О. Бабійчук, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 103–107.
Keywords: вища освіта; освіта; ВНЗ; студенти; розвиток; навчальний процес