Фінансове забезпечення реалізації стратегії розвитку морських портів України - Карась П. М.; Гришина, Л. О.; Karas P.; Gryshyna, L. (My University, 2021)
Досліджено місце, значення та тенденції функціонування морських портів України. Визначено джерела фінансового забезпечення реалізації Стратегії розвитку вітчизняних морських портів. Сформовано рекомендації щодо зміцнення фінансової складової реалізації Стратегії на шляху становлення України як морської держави.
Financial providing of realization of Strategy of development of marine ports of Ukraine
Карась, П. М. Фінансове забезпечення реалізації стратегії розвитку морських портів України = Financial providing of realization of Strategy of development of marine ports of Ukraine / П. М. Карась, Л. О. Гришина // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 496–498.