Організація і методика бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю власного капіталу на підприємстві - Затенко Михайло Миколайович; Zatenko Mykhaylo (НУК, 2024)
Затенко М. М. «Організація і методика бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю власного капіталу на підприємстві». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2024 рік. 100 сторінок. В роботі розглянуто теоретико-методичні та практичні аспекти бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю власного капіталу на підприємствах України. З урахуванням виявлених проблем було уточнено тлумачення поняття «власний капітал», проаналізовано функції власного капіталу, узагальнено класифікаційні ознаки власного капіталу в теорії та практиці країн світу. Запропоновано практичні рекомендації щодо удосконалення організації та методики бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю власного капіталу на ТОВ «ВЗ «Горизонт».
Organization and methods of accounting and internal control of equity at the enterprise
Затенко, М. М. Організація і методика бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю власного капіталу на підприємстві = Organization and methods of accounting and internal control of equity at the enterprise : магістерська робота ; спец. 071 "Облік і оподаткування"/ М. М. Затенко ; наук. кер. М. М. Бабич. – Миколаїв : НУК, 2024. – 101 с.
Keywords: бухгалтерський облік; внутрішній контроль; власний капітал; 071 "Облік і оподаткування"; accounting; internal control; equity