Інновації в судобудуванні та океанотехніці - (:unkn) unknown (My University, 2018)
У збірнику наведені матеріали IX Міжнародної науково-технічної конференції «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Інновації в судобудуванні та океанотехніці : матеріали ІХ міжнар. наук.-техн. конф. / відпов. за вип. В. С. Блінцов. – Миколаїв : НУК, 2018. – 612 с.