Економіка підприємства - Гурченков Олександр Петрович; Жукова Олена Юріївна; Парсяк Катерина Володимирівна (My University, 2018)
Викладено зміст та процедуру розробки і проведення тренінгу як науково-методичної технології, інтегрованої у процес вивчення дисципліни "Економіка підприємства", а також дидактичні рекомендації. Призначено для викладачів, студентів, аспірантів, які навчаються на Факультеті економіки моря.
Гурченков, О. П. Економіка підприємства : метод. рек. щодо проведення тренінгу для студентів спеціальності 051 "Економіка" / О. П. Гурченков, О. Ю. Жукова, К. В. Парсяк. – Миколаїв : НУК, 2018. – 76 с.