Development of physical culture and sports in Ukraine according to the american experience - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2023)
У статті розкрито пріоритети розвитку системи фізичного виховання США в контексті розвитку фізичної культури в Україні та охарактеризовано основні чинники розвитку сфери фізичної культури і спорту в США. Проаналізовано американський досвід щодо розвитку фізичної культури та спорту в Україні згідно американського досвіду. Сучасна структура американського спорту включає чотири основних напрямки: спорт у навчальних закладах, рекреаційний спорт, аматорський спорт, професійний спорт.
Розвиток фізичної культури та спорту в Україні згідно американського досвіду
Розвиток фізичної культури та спорту в Україні згідно американського досвіду = Development of physical culture and sports in Ukraine according to the american experience / В.М.Лелека // Перспективи та інновації науки. - 2023. - № 15 (33). С. 55-61.
Keywords: Громадські організації; Фізична культура; Учасники освітнього процесу