Удосконалення системи керування електропривода механізму переміщення кран-балки - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Васильєв Олександр Григорович; Ярмоленко Олег Віталійович (Epi, 2024)
В роботі виконано модернізацію системи керування механізму переміщення кран-балки за допомогою заміни застарілого тиристорного перетворювача на сучасний перетворювач частоти зі скалярним керуванням.
Удосконалення системи керування електропривода механізму переміщення кран-балки / І. С. Білюк, О. В. Савченко, О. Г. Васильєв, О. В. Ярмоленко // Scientific Collection «InterConf+». – 2024. – № 46 (205). – P. 336–349.
Keywords: скалярне керування; моделювання; перехідна характеристика; кран-балка