Наукова бібліотека в інформаційному просторі ВНЗ - Грищенко, Т. Б.; Етенко, Н. Ю. (My University, 2010)
У доповіді представлено сучасний стан та досягнення наукової бібліотеки Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ) до 80-річчя від дня її заснування.
Грищенко, Т. Б. Наукова бібліотека в інформаційному просторі ВНЗ [Електронний ресурс] / Т. Б. Грищенко, Н. Ю. Етенко // Матеріали Всеукр. наук. конф. "Бібліотечно-інформаційний комплекс ВНЗ: ресурсний потенціал, соціальні орієнтири у контексті розвитку суспільства знань". – Миколаїв : Наук. б-ка НУК, 2010. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8. – Назва з екрану.
Keywords: Харківський національний університет радіоелектроніки; наукова бібліотека; інформаційний простір; інформаційні ресурси