Верифікація математичної моделі нестаціонарних хімічнореагуючих потоків в низькоемісійних камерах згоряння ГТД - Козловський А. В. (My University, 2023)
В роботі наведено результати моделювання пульсаційних процесів у низькоемісійній камері згоряння ГТД. Проведено аналіз нестаціонарних процесів у малоемісійній камері згоряння ГТД за допомогою сучасних інструментів обчислювальної гідродинаміки. Співставленні результати математичного моделювання робочих процесів з експериментальними даними пульсаційного стану камери згоряння.
Козловський, А. В. Верифікація математичної моделі нестаціонарних хімічнореагуючих потоків в низькоемісійних камерах згоряння ГТД / А. В. Козловський // Матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. "Суднова енергетика: стан та проблеми". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2023. – С. 143–144.
Keywords: газотурбінний двигун; низькоемісійна камера згоряння; пульсаційне горіння; математичне моделювання