Проблеми правового регулювання сплати внесків до пенсійного фонду фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності які є платниками єдиного податку - Сандюк, Г. О.; Sandyuk, A. A. (My University, 2010)
Стаття присвячена проблемному й на сьогоднішній день питанню – сплаті обов’язкових снесків до Пенсійного фонду України фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності
Сандюк, Г. О. Проблеми правового регулювання сплати внесків до пенсійного фонду фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності які є платниками єдиного податку / Г. О. Сандюк // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 53–54.
Keywords: мінімальний обов’язковий внесок; Пенсійний фонд; фізична особа – суб’єкт підприємницької діяльності; minimum insurance fee; Pension Fund; natural person – subject of entrepreneurial activity