Особливості та етапи впровадження електронного документообігу в органах державної влади Миколаївської області - Кравчук, О. Ю.; Kravchuk, O. (My University, 2016)
У статті розглядається система провадженняелектронноговрядування у регіонах України зокрема в м. Миколаєві. Розглянуті проблеми впровадження системи електронного документообігу
Features and stages of introduction of electronic circulation of documents are in public of the Mykolaiv area authorities
Кравчук, О. Ю. Особливості та етапи впровадження електронного документообігу в органах державної влади Миколаївської області / О. Ю. Кравчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 109–111.
Keywords: електронний документ; документообіг; електронневрядування; electronicdocument; circulationofdocuments; e-governance