Підвищення ефективності допоміжного суднового двигуна шляхом утилізації теплової енергії відпрацьованих газів - Кліменко Єгор Сергійович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення показників роботи суднового допоміжного двигуна шляхом використання термоелектричних генераторів. Розглянуто економічне обґрунтування. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 62 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 9 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Кліменко, Є. С. Підвищення ефективності допоміжного суднового двигуна шляхом утилізації теплової енергії відпрацьованих газів : магістерська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / Є. С. Кліменко ; наук. кер. В. С. Наливайко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 64 с.
Keywords: вантажне судно; дизель-генератор; утилізація; відпрацьовані гази; 142 "Енергетичне машинобудування"; cargo ship; diesel generator; utilization; exhaust gases