Катойконіми: лінгвістична норма - Гарбар А. І.; Garbar A. I. (My University, 2023)
Здійснено аналіз словотвірних моделей сингулятивних катойконімів чоловічого й жіночого родів та множинних номінацій. Продемонстровано на прикладах словотвірні моделі катойконімів, у яких дериваційні процеси супроводжуються морфонологічними змінами. Акцентовано увагу на словотвірній спроможності катойконімів та їхній лексико-семантичній структурі.
Cathoiconyms: linguistic norm
Гарбар, А. І. Катойконіми: лінгвістична норма = Cathoiconyms: linguistic norm / А. І. Гарбар // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 536–538.