Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни "Основи психології" - Дрозд Оксана Володимирівна; Туркова Лілія Іванівна; Смірнова Ірина Миколаївна (My University, 2017)
Наведено загальні положення щодо організації практичної роботи з дисципліни "Основи психології", тематику практичних занять для студентів денного та заочного відділення, вказівки до підготовки та оформлення, перелік базової і допоміжної літератури, а також тести для модульного контролю та критерії оцінювання студентів. Призначено для студентів усіх форм навчання.
Дрозд, О. В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни "Основи психології" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. В. Дрозд, Л. І. Туркова, І. М. Смірнова. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.