Моделі та механізми управління проектами реконструкції систем водопостачання малих муніципальних утворень= Models and tools of project management of small municipal water supply systems reconstruction - Кошкін, В. К.; Koshkin, V. K. (My University, 2020)
Дисертація присвячена вирішенню задач управління програмами та портфелями проектів підвищення ефективності реконструкції систем водопостачання малих муніципальних утворень шляхом розробки відповідних моделей та механізмів. Визначені основні проблеми та фактори, які впливають на ефективність формування і реалізації проектів та програм реконструкції муніципальних систем водопостачання, у тому числі досліджені наявні методи і моделі управління ними. =The dissertation is devoted to solving problems of program and portfolio project management concerning efficiencyincreasing of small municipal water supply systems reconstruction projects by developing appropriate models and tools. Key reasons and factors which influence on formation and implementation of municipal water supply systems reconstruction program and projects were indentified and existing research methods and models of their management were discussed.
Кошкін, В. К. Моделі та механізми управління проектами реконструкції систем водопостачання малих муніципальних утворень: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.22. В. К. Кошкін; НУК ім. адмірала Макарова ; наук. кер. Чернов С. К. – Миколаїв, 2016. – 22 с.
Keywords: управління проектами та програмами; реконструкція систем водопостачання; малі муніципальні утворення; система підтримки прийняття рішень; project and program management; reconstruction of water supply systems; small municipalities; decision support system