Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Теорія процесів формування структури і властивостей порошкових матеріалів" - Івлієв, Анатолій Іванович; Казимиренко, Юлія Олексіївна; Комаров, Михайло Юрійович (My University, 2005)
Подано загальні теоретичні відомості та рекомендації щодо виконання лабораторних робіт, які пов'язані з процесами формування та методами дослідження структури та властивостей порошкових матеріалів. Призначено для студентів спеціальності 8.090103 "Композиційні та порошкові матеріали, покриття".
Івлієв, А. І. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Теорія процесів формування структури і властивостей порошкових матеріалів" / А. І. Івлієв, Ю. О. Казимиренко, М. Ю. Комаров. - Миколаїв : НУК, 2005. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: теорія процесів формування структури порошкових матеріалів; теорія процесів формування властивостей порошкових матеріалів; методи дослідження структури порошкових матеріалів; методи дослідження властивостей порошкових матеріалів; композиційні та порошкові матеріали