Розробка програми для автоматизації роботи з комітентами дитячого комісійного магазину "Сонечко" - Вєтлугіна К. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці програми для автоматизації роботи з комітентами дитячого комісійного магазину "Сонечко", яка дозволить спростити та автоматизувати роботу з комітентами, зокрема полегшити ведення обліку розрахунків та формування відповідної звітності, зменшити кількість помилок. В кваліфікаційній роботі представлені аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення з теми розробки, аналіз існуючих програмних аналогів та постановка задачі на розробку програмного забезпечення. Розроблено архітектуру та проєкт програмного забезпечення. Представлено результати розробки та розділ з охорони праці. Кваліфікаційна робота викладена на 80 сторінках машинописного тексту та містить: 14 рисунків, 26 таблиць, 5 додатків, список використаних джерел з 19 найменувань.
Вєтлугіна, К. О. Розробка програми для автоматизації роботи з комітентами дитячого комісійного магазину "Сонечко" : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / К. О. Вєтлугіна ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 81 с.
Keywords: програмне забезпечення; автоматизація роботи; проект програмного забезпечення; 121 "Інженерія програмного забезпечення"; Java; MySQL