Системний аналіз та розробка АРМ технолога з виробництва скломатеріалів - Гайдаєнко В`ячеслав; Haidaienko Viacheslav (My University, 2024)
Об’єктом аналізу є організація з виробництва скломатеріалів. Предметом є процес забезпечення рівномірного розподілу порожніх скляних мікросфер. Мета роботи полягає у підвищенні ефективності якості та надійності виробництва скломатеріалів на основі порожніх скляних мікросфер (ПСМ). Вимогою до системи є підтримка контролю якості, моніторинг виробничих параметрів, управління рецептами виробництва, автоматизація звітності. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновку та списку використаних джерел та трьох додатків.
System analysis and development of the automated workplace of the technologist for the production of glass materials
Гайдаєнко, В. А. Системний аналіз та розробка АРМ технолога з виробництва скломатеріалів = System analysis and development of the automated workplace of the technologist for the production of glass materials : бакалаврська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / В. А. Гайдаєнко ; наук. кер. А. Ю. Павленко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 91 с.
Keywords: скломатеріали; порожні скляні мікросфери; контроль якості; моніторинг виробничих параметрів; управління рецептами виробництва; автоматизація звітності; 124 "Системний аналіз"; glass materials; empty glass microspheres; quality control; monitoring of production parameters; management of production recipes; automation of reporting