Фізичні вправи як засіб реабілітації після захворювання - Богуш, В. Л.; Чернега, С. С.; Харько, Д. А.; Bogush, V. L.; Chernega, S. S.; Kharko, D. A. (My University, 2012)
Найважливішою умовою використання засобів фізичної культури у дитячому і підлітковому віці є застосування нових методів і методик тренувального процесу
Physical exercises as mean of rehabilitation are after disease
Богуш, В. Л. Фізичні вправи як засіб реабілітації після захворювання / В. Л. Богуш, С. С. Чернега, Д. А. Харько // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 109–111.
Keywords: реабілітація; фізичні вправи; функціональний стан; працездатність; rehabilitation; physical exercises; functional state; capacity