Громадянське суспільство та соціальна нерівність - Ярчук, Д. В.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
У статті розглянуто питання впливу соціальної нерівності в таких її проявах, як соціальне виключення, специфічна форма існування соціального капіталу та обмежені можливості його конвертації, а також соціальна поляризація на становлення та розвиток громадянського суспільства.
Ярчук, Д. В. Громадянське суспільство та соціальна нерівність / Д. В. Ярчук, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 214–221.
Keywords: громадянське суспільство; соціальна нерівність; соціальний капітал; конвертація соціального капіталу; соціальне виключення; соціальна поляризація; середній клас