Розрахунки теплових процесів при зварюванні - Лебедєв, Юрій Михайлович; Лебедєва, Валентина Федорівна; Лой, Сергій Анатолійович (My University, 2008)
Вказівки містять методику виконання розрахунків теплових процесів при наплавленні на масивне тіло і при однопрохідному зварюванні пластин, а також рекомендації з використання в розрахунках ПК. Призначені для студентів, що навчаються за напрямом "Зварювання" денної та заочної форм навчання при вивченні курсу "Термодинаміка і теплові процеси при зварюванні". Може бути використано при дипломному проектуванні.
Лебедєв, Ю. М. Розрахунки теплових процесів при зварюванні : метод. вказівки до виконання курсової роботи / Ю. М. Лебедєв, В. Ф. Лебедєва, С. А. Лой. - Миколаїв : НУК, 2008. - 64 с. + ел. копія.
Keywords: теплові процеси; зварювання; розрахункові роботи; термодинаміка і теплові процеси при зварюванні; зварювання плавленням